Etusivulle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toiminta - Johtajisto

Sudenpennut | Seikkailijat | Tarpojat | Samoajat | Vaeltajat | Johtajisto | Hallitus

Lippukunnan toimintaa suunnittelee ja toteuttaa nuori johtajaporukka, jonka tukena toimivat vanhemmat johtajat, jotka eivät enää ole mukana aktiivisesti viikoittaisessa toiminnassa.

Partiolippukunta Tornikotkat on rekisteröity yhdistys, jonka ylin päättävä elin on vuosikokous. Vuosikokous valitsee hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet.

PJN (partiojohtajaneuvosto)

Lippukuntaa johtaa lippukunnanjohtaja yhteistyössä PJN:n kanssa. PJN:n tehtävänä on johtaa yhdistyksen partiotoimintaa ja tehdä käytännön toimintaan liittyvät päätökset. PJN koostuu 17 vuotta täyttäneistä partiojohtajista.

PJN kokoontuu joka kuun ensimmäinen torstai.

LJN (laumanjohtajaneuvosto)

LJN suunnittelee ja toteuttaa sudenpentulaumojen toimintaa. LJN koostuu laumanjohtajista ja sen toimintaa johtaa akela (sudenpentutoiminnasta vastaava).

Laumanjohtajat tapaavat toisiaan viikoittain sudenpentujen kokouksissa. Muuten LJN kokoontuu tarvittaessa.

VJN (vartionjohtajaneuvosto)

VJN suunnittelee ja toteuttaa vartioiden toimintaa. VJN koostuu vartionjohtajista ja sen toimintaa ohjaa sampo (vartiotoiminnasta vastaava).

Vartionjohtajat ovat aktiivisesti yhteydessä toisiinsa. VJN kokoontuu joka kuun toinen keskiviikko.

YLE

YLE on kaikille jäsenille avoin epävirallinen keskustelufoorumi. YLE:ssä keskustellaan päivän polttavista puheenaiheista ja valmistellaan asioita PJN:a varten. YLE:ssä on aikaa ja mahdollista ideoida hurjempiakin ajatuksia.

YLE kokoontuu joka kuun viimeinen torstai yleensä srk-talon saunassa. Oma pyyhe mukaan!

Ansiomerkkitoimikunta

Ansiomerkkitoimikunta päättää jäsenilleen myönnettävistä ansiomerkeistä ja toimittaa ehdotukset eteenpäin V-SP:n ja SP:n päättäville toimielimille. PJN valitsee toimikunnan vuodeksi kerrallaan.

Etusivulle Yhteystiedot Tapahtumakalenteri Etusivulle